fbpx

Grafisk design

Mere end bare en pæn hjemmeside

Skal din nye hjemmeside være et praktisk salgsredskab, eller ønsker du en professionel, målrettet hjemmeside?

Begge dele er en mulighed, men det vigtigt at have styr på sin digitale strategi. Vi hjælper med en professionel og troværdig ramme omkring jeres virksomhed.

Med grafisk design, fremstilles kernen i jeres vision & værdier bedre og er med til at konvertere flere besøgende til kunder. Jeres produkter/ydelser fremstilles samtidig bedre med et visuelt udtryk.

Folk køber af dem, de kender og har tillid til. Det er derfor vigtigt at der er troværdighed omkring jeres brand, så den digitale oplevelse gør en forskel i jeres forretning.

Visuel identitet

En visuel identitet er det indtryk man får af din virksomhed, når man på kort tid træffer et valg, om man klikker videre og i sidste ende, om man vil handle med din virksomhed. Det er kort sagt, kommunikation af dine budskaber på alle platforme.

Prøv at samle alle jeres grafiske produkter på et bord. Det kan være print af hjemmeside, LinkedIn profil, Facebook side, eller faktura brevpapir, visitkort, brochurer osv., det er din visuelle identitet. Se efter om der er et ensartet udtryk i Logo, skrifttyper, farver og billedstil.

Vi kan hjælpe med at finde ind til hvem I er og skabe et moderne og professionelt udtryk, hvor I kommer til at fremstå troværdig over for jeres målgruppe.

Lad os tale sammen...

Vi starter med en kop kaffe og bruger en halv til en hel time, hvor vi lytter til dine ønsker. Vil du hellere mødes online, er det også muligt.

Mødet skal danne grundlag for et eventuelt videre forløb, hvis der er basis for det.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er glade for vores kunder...

…og derfor vægter vi dine ønsker og virksomhedens kerneværdier højest, så vi i fællesskab kan skabe tryghed i netop din løsning. Mød vores kunder herunder og få et godt billede af vores kompetencer og hvad et godt samarbejde kan ende ud i.

Vi har mere en 20 års erfaring.

lad os tale sammen...