fbpx

Ny hjemmeside?

Vi har fokus på dig og din målgruppe

Vi sørger for at din hjemmeside virker responsive på mobile enheder, uanset om det er en standardløsning, eller en større hjemmeside.

Har du behov for grafisk design, hvor vi arbejder med din visuelle identitet, kan vi også hjælpe med det.

En moderne fleksibel og skalerbar hjemmeside, som kan integrere med andre systemer, som CRM eller ERP systemer. Det kan for eksempel være Visma E-conomic, som vi laver et WordPress plugin til, hvor dine kunder kan se data bag et login.

Valg af hjemmeside system - CMS

Få hjælp til den rigtige løsning

Interesserer du dig ikke for systemer… tjek, vi opdaterer din hjemmeside for dig.

Er du derimod interesseret i selv, at kunne rette i din hjemmeside eller bygge nyt indhold, så anbefaler vi det mest udbredte CMS i verden. WordPress CMS er det største og dækker 42% af CMS markedet.

Det er nemt at anvende og har en lang række plugins, der kan tilføje ekstra funktioner til hjemmesiden. Hvis du f.eks. får brug for en webshop, så kan WooCommerce installeres.

WordPress kan selv holde den grundlæggende del af systemet opdateret, så du er garanteret en høj sikkerhed uden omkostninger.

Lad os tale sammen...

Vi starter med en kop kaffe og bruger en halv til en hel time, hvor vi lytter til dine ønsker. Vil du hellere mødes online, er det også muligt.

Mødet skal danne grundlag for et eventuelt videre forløb, hvis der er basis for det.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er glade for vores kunder...

…og derfor vægter vi dine ønsker og virksomhedens kerneværdier højest, så vi i fællesskab kan skabe tryghed i netop din løsning. Mød vores kunder herunder og få et godt billede af vores kompetencer og hvad et godt samarbejde kan ende ud i.

Vi har mere en 20 års erfaring.

lad os tale sammen...